Nezvanični kalendar takmičenja Džudo klubova Srbije 2016 godine.

Poštovani,

u procesu izrade je Nezvanični kalendar takmičenja Džudo klubova Srbije za 2016 godinu.

Nezvanični kalendar treba posmatrati kao pomoć:
1.  organizatorima takmičenja da se pruži obaveštenje o postojanju takmičenja pa čak i ako nisu stavljena na zvanični kalendar takmičenja JSS.

2. trenerima, upravama klubova, takmičarima i njihovim roditeljima da mogu kvalitetnije da planiraju učešća na istim.

Kalendar postavljamo na internet sa prikupljenim informacijama 01.02.2016. godine.

Za postojeća takmičenja dostavite informacije putem popune formulara do 27.01.2016.

Ovaj kalendar je promenjiv u smislu da i ako se neko odluči kao organizator da hoće da organizuje takmičenje, a zakasnio je da se za tu godinu zvanično prijavi JSS, da ipak postoji neko mesto na kome se može oglasiti.

Mi ćemo se truditi da informaciju o takmičenju postavimo u kalendar ako ne odmah po dobijanju informacije, onda najkasnije 3 dana po dobijanju iste.

Informacije koje treba da se pruže vezano za takmičenje:
1. FORMULAR – da se popuni formular za prijavu takmičenja sa podacima o takmičenju u elektronskoj je formi nalazi se niže na ovoj stranici.
2. Poziv za takmičenje – poslati na jchrabrosrce@gmail.com može biti i u verziji na engleskom za međunarodna takmičenja. Poziv će biti stavljen tako da zainteresovani mogu da ga skinu sa kalendara.
Obavestite uprave prijateljskih klubova sa kojima saradjujete i prosledite ovaj E mail ako ga oni nisu dobili, kako bi dobili informacije za što veći broj ako ne i za sva džudo takmičenja u Srbiji.
Kontakt telefon za izradu kalendara
060/5655554 Branko