Juniorsko prvenstvo Srbije 2016

EKIPA SA JUNIOSKOG

Na Junirsko prvenstvo Srbije u džudou plasiralo se 4 takmičara iz “Hrabrog srca” i to:

  1. Ivanović Katarina kategorija -70kg
  2. Nešić Nebojša kategorija -81kg
  3. Brašnjović Darko kategorija -90kg
  4. Trnavčević Vukašin kategorija +100kg

 

 

 

IVANOVIC JUNIORSKO 2016

Ivanović katarina zauzela je 5. mesto i na tome joj čestitamo. Evidentno je da iz takmičenja u takmičenje Katarina napreduje. U mesecima koji dolaze očekujemo da će njen takmičarski nivo biti podignut za osvajanje seniorske državne medalje.

 

 

 

 

?

Nešić Advice and Tips Nebojša je osvojio 3. mesto, načinom na koji se borio i nivo tehnike koji je pokazao najavljuje koliki su njegovi dometi. Nešiću čestitamo ne samo na osvojenoj medalji već i na onome što on jeste, pravi sportista, drugar i saradnik.

 

 

 

 

 

?

Brašnjović Darko osvojio 1. mesto. Danas je on bio junak dana jer je u jednoj izuzetno ozbiljnoj konkurenciji i za njega starijoj uzrasnoj kategoriji pokazao koji kvalitet u sebi nosi. Čestitamo mu na šampionskim titulama koje je počeo da osvaja.

 

 

 

 

Trnavcevic Vukasin JuniorskoTrnavčević Vukašin momak koji nas je sve impresionirao željom za borbom i obradovao današnjim nastupom. Čestitamo mu jer je već na drugom takmičenju u svojoj karijeri pokazao da u budućem periodu od njega može da se očekuje takmičarski rezultat.

 

 

 

 

 

Zahvaljujemo se na podršci svih onih koji su sa nama delili uzbuđenje na ovom takmičenju a pogotovu mlađim članova kluba braći Stevanović Bogdanu, Despotu i Milošu. Zahvaljujemo se  Vukašinovim drugaricama i drugarima koji su napravili i poster za svog drugara na kome se nalazi Bumbar kako oni od milošte zovu Vukašina. Takođe se zahvaljujemo i Nešićevoj drugarici koja je danas našla vremena da dođe i podrži svog drugara što je njemu mnogo značilo.

Takođe zahvalnica bratskom klubu “Olimp” iz Tvera koju upućuju ne samo naši takmičari već i drugi osvajači medalja koji su trenirali u “Olimpu”. POGLEDATI VIDEO NA KOME ČESTITAJU TRENERU IZ RUSIJE