Letnji sportski kamp – Srbija TARA – 2017

ZASTAVA-srbijeSRBIJA ⇒Džudo obučno – trenažno, disciplinskog karaktera 16700,00 rsd od 20.08. – 27.08.2017.

Tara 2017 – Mitrovac na Tari poznato odmaralište svih generacija. Treninzi džudoa, priprema polaganja za pojaseve, priprema za sezonu takmičenja, opšta fizička priprma, druženje, razmena iskustava …

PRIJAVA ZA KAMP

Zdravsteni karton za kampove – preuzmi

SRBIJA – LETNJI SPORTSKI KAMP  u organizaciji Sportskog kluba “Hrabro srce” uz tehničko poslovnu saradnju sa Centrom dečijih letovališta i oporavilišta grada Beograda – ogranak Turistička agencija Centar dečijih letovališta i oporavilišta Beograda-Aranđelovac

Termin: od 20. do 27. avgusta 2017

Vreme trajanja: 7 noćenja, 8 dana.

Lokacija: Mitrovac na Tari je naselje u Nacionalnom parku Tara i nalazi se na 28-om kilometru puta Bajina Bašta – Zaovine i na 1080 metara nadmorske visine, sa prilično velikim brojem dana “okupanih” suncem u godini i odličnim uslovima za boravak i odmor svih generacija.

Put: Beograd – Mitrovac na Tari u razradi.

Smeštaj: Paviljoni imaju po 98 ležajeva u višekrevetnim sobama (6-12) i na svakoj etaži postoji soba za smeštaj pratilaca.

Ishrana: Pun pansion sa jednom užinom.

Cilj: Disciplinovanje i jačanje duha i tela gradske dece, privikavanjem na otežane uslove života i rada. Povećanje tehničke i opšte fizičke pripremljenosti. Usmereno korišćenje telefona, tableta i kompijutera.

Plan i program rada: Generalni plan i program rada je usmeren na realizaciji gore pomenutih ciljeva, detaljni plan i program rada će biti urađen po prijavi učesnika i definisanju grupa učesnika, a najkasnije 15 dana pred polazak na kamp.